Tuesday, August 9, 2011

Tööd ja töötus

Paljude jaoks on tööle minemine raskendatud. Põhjusi on mitmeid:

1. tundub, et sellise raha eest võib parem niisama istuda. on ju kuulus lause: palk ajab naerma
2. tehakse mustalt tööd, sest nii teenib rohkem. Mis siis, et sotsiaalset kindlustust ei ole
3. tööle ei võeta
4. ei leita endale spetsiaalset tööd, mida on aastaid ja aastaid õpitud ja praktiseeritud
5. välismaa tööpakkumised tunduvad kordades paremad, kuigi tegelikkuses see nii ei pruugi olla. Näiteks Hollandis töötanud inimene arvates on Eestis normaalse palgaga kordades parem elada ja raha jääb ülegi, sest Hollandis on korterid, igapäevased kulutused, auto pidamine ja muud niivõrd kallid, et ei ole hea.
6. tööpakkumisi ei leidu
7. eelnevast kohast on koondatud ja koondamisrahadega on ka täitsa ok elada ilma erilist rõhku tööotsingutele lisamata
8. omatakse ettevõtteid, kuid teenitakse vaid dividendide näol. Seeläbi töötusstatistikas kajastub suurem töötute arv kui tegelikkuses.

Kiirlaen Kindlustus Laen

Vaatamata kõigele tundub Eestis tööturg olevat elastne ning kui väga tahta on tööd ilusti võimalik leida. Rohkem on takistuseks inimeste arvamused. Paljudel inimestel on õlgadel suured korterilaenud, mille tõttu ei saa arvestada normaalset palgataset kui elamiseks normaalselt. Laenumäär, mis kõrgaastatel saadi on nii kõrge, mis võtab ära kõik teenitu. Seeläbi võivad ohtlikuks saada ka näiteks pärast koondamist järgnenud paar kuud, mille tõttu omandatakse juba teisi väiksemaid laene, et vähemalt korteri või kinnisvaramaksetega asjad korras oleksid. Seeläbi teenivad paljud kiirlaenu ja väikelaenu ettevõtted korralikke summasid.

 Sms lån Creditos Payday Loans Pikavippi

Vaadates Euroopa Liidu keskmist töötusmäära ei ole Eesti samuti halvas olukorras. Täiesti normaalne ja ehk tsipa kõrge. Eriti kui vaadata Hispaania töötusmäära, mis on ligikaudselt 20+ kandis. Hispaania ei tööta!

Parimat

Otsingumootorite optimeerimine - SEO